Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Demi water

Demi water wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd, is vrij van minerale zouten en chloor. Door het gebruik van dit water wordt kalkaanslag voorkomen. Demi water is geschikt voor stoomstrijkijzers, luchtbevochtigers, lichaamsverzorging, auto's, accu's, ruitensproeier, planten, gietwater, fotografie, aquariumwater, autoclaven, glazenwassers, ramen en reinigingsmaterialen.
Kristal Demiwater 5 liter

Kristal Demiwater 5 liter

Product: Kristal Demiwater 2 x 5 liter Merk: Kristal ..

€ 5,15 Incl. BTW € 6,23

€ 5,15 Incl. BTW € 6,23

Gedemineraliseerd water 25 liter

Gedemineraliseerd water 25 liter

Product: Gedemineraliseerd Water 25 liter Merk: Demi ..

€ 20,79 Incl. BTW € 25,16

€ 20,79 Incl. BTW € 25,16

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Demi water

Voorkom kalkaanslag met demi water ook wel gedemineraliseerd water genoemd. Demi water bevat geen kalk en kan prima gebruikt worden om ramen te lappen. Demi water is een ander soort water wat ook wordt gebruikt voor stoomstrijkijzers, luchtbevochtigers en accu's. Gedemineraliseerd water kun je ook in combinatie met ruitensproeier, antivries of spiritus gebruiken. In de zorg of medische bedrijven, schoonheidssalons en huidtherapeuten wordt demi water gebruikt om te voorkomen dat er onnodig kalk in apparatuur en op de huid terecht komt.

Wat is demiwater?

Demiwater, dit water is een pure vorm van water, het water is extra gefilterd en ontdaan van verontreinigingen, mineralen en zouten. Dit soort water kent vele namen zoals gedemineraliseerd water, korter omschreven demi water of osmose water, dit is allemaal hetzelfde soort water. In leidingwater zitten nog resten van kalk en zouten, wel in vrij kleine hoeveelheid, maar ze zijn wel aanwezig. Demi water is niet geschikt voor menselijke consumptie. Gedemineraliseerd water bevat namelijk geen mineralen meer en deze mineralen heeft ons lichaam wel nodig, daarom is het verstandig om demi water niet te drinken.