Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Poetslappen Bont BTR Dikke Tricot 10 kg

Poetslappen Bont BTR Dikke Tricot 10 kg

Poetslappen Bont BTR Dikke Tricot 10 kg

  • Merk:Fayon
  • Model:10150001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 10 kg
  • € 19,33

  • Incl. BTW € 23,39

Poetslappen BTR dikke bonte Tricot 10 Kg


Wij verkopen poetslappen en poetsdoeken in verschillende soorten, kleuren, diktes en versneden. Poetslappen zijn voor veel verschillende toepassingen inzetbaar. Er wordt vaak onderscheidt gemaakt tussen witte en bonte poetsdoeken van tricot, geweven of katoen.
Witte poetsdoeken zijn zeer geschikt voor werkzaamheden waarbij het afgeven van kleur ongewenst is en met deze lappen kunt u goed controleren of het oppervlak 100% schoon is. Deze doeken nemen uitstekend vetten en olie achtige substantie op.
Bonte poetslappen zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen en worden ingezet voor zwaar vervuilde oppervlakten. Deze doeken nemen uitstekend vetten en olie achtige substantie op.
Er wordt naast de kleur ook onderscheid gemaakt tussen poetslappen van tricot, katoen of geweven kwaliteit. De poetslappen kunnen ook gesneden zijn, bijvoorbeeld versneden witte T-shirts.
Tricot poetslappen zijn rekbaar en open van structuur, ze voelen zacht aan, deze poetslappen zijn ideaal voor het afnemen van oppervlakken en het uit- en oppoetsen. In de autobranche is deze lap onmisbaar.
Geweven poetslappen zijn zeer geschikt voor schoonmaak werkzaamheden, ze zijn pluisarm en absorberen snel dunne vloeistoffen. Ook voor fijn mechanisch werk worden geweven poetslappen gebruikt.
Twijfelt u welke poetsdoeken voor uw schoonmaakklus het beste zijn, neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Merk: Fayon
Materiaal: Tricot BTR
Type: Poetslap
Soort: Dikke bonte
Verpakking: Per 10 kg

Product eigenschappen
✓ Stevig
✓ Goede kwaliteit
✓ Duurzaam 

Algemeen
Inhoud 10 kg
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren