Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Pepsi Cola beker middel 300ml, 119mm, 2.000 st/ds

Pepsi Cola beker middel 300ml, 119mm, 2.000 st/ds

Pepsi Cola beker middel 300ml, 119mm, 2.000 st/ds

  • Merk:Pepsi
  • Model:1101020001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 98,61

  • Incl. BTW € 119,32

Product: Pepsi Cola beker middel 300ml
Materiaal: Karton 
Kleur: Blauw - rood
Type: Drinkbeker 
Inhoud: 300 ml 
Hoogte: 119 mm 
Verpakking: 2000 stuks per doos 

Schenk al je frisdranken in deze luxe kartonnen Pepsi Cola beker, ideaal voor elke gelegenheid. Of je deze Pepsi Cola beker nu gebruikt in de kantine of op een evenement, deze luxe frisdrank beker is multifunctioneel inzetbaar. De Pepsi Cola beker is een van de meest voorkomende frisdranken in de Nederlandse Horeca en pretparken! De kartonnen Pepsi Cola beker is in 3 formaten verkrijgbaar.

De perfecte frisdrankbeker

Deze Pepsi Cola beker is bijzonder geschikt voor het serveren van frisdranken zoals: Cola, Sinas, 7 up, ijsblokjes, ijsthee, Water en zelfs Milkshakes. De Pepsi beker is gemaakt van stevig karton en heeft een dubbelzijdige coating zodat de beker stevig en robuust is, hierdoor wordt deze beker door de meeste mensen als prettig ervaren om uit te drinken.

Voedselveilig
De stevige frisdrankbekers voldoen aan alle eisen voor voedselveiligheid HACCP, is hygiënisch, eenvoudig stapelbaar, gemakkelijk in het gebruik en goed per stuk van de stapel te pakken.

Diverse formaten
De Pepsi Cola beker is verkrijgbaar in diverse formaten. Het is aan te raden om alle formaten te hanteren als je diverse menu’s presenteert zodat je je klanten altijd de gewenste hoeveelheid frisdrank bij het menu kunt aanbieden. 

Herkenbaar logo
Vind je branding belangrijk? Het Pepsilogo is wereldwijd bekend en heeft een aantrekkelijke, herkenbare uitstraling. Zien is verkopen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren