Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Pasta Dissolve Paint

Pasta Dissolve Paint

Pasta Dissolve Paint

  • Merk:Fayon
  • Model:1311020002
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 19,36 per liter
  • € 19,94

  • Incl. BTW € 24,13

Beschikbare opties:

Graffiti Remover Pasta – Gevelpasta – Gevelreiniging
Graffiti Remover Pasta is een snelwerkend gel afbijtmiddel bestaande uit biologisch afbreekbare bestanddelen. Het is speciaal ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord verven en coatings te verwijderen. Gezien het veilige en ecologisch verantwoorde karakter van Graffiti Remover Pasta is het product revolutionair en een vervanger voor vele chemische milieubelastende en gezondheid schadelijke afbijtmiddelen. Graffiti Remover Pasta is een gel, die rekening houdt met mens en milieu, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het afbijten.

Toepassingen
Graffiti Remover Pasta is een krachtige reiniger voor: synthetische en waterverdunbare alkylharssystemen, chloorrubberverven, hybridesystemen, dispersieverven, poly-urethaanalkyl, vernissen en sierpleisters.

Speciale voordelen
Graffiti Remover Pasta bevat geen schadelijke oplosmiddelen en is mensvriendelijk en veilig in gebruik. Graffiti Remover Pasta reinigt snel en efficiënt, heeft een uitstekend penetrerend vermogen zodat het ook toegepast kan worden voor gebruik op moeilijk te bereiken plaatsen. Graffiti Remover Pasta bevat totaal geen gechloreerde koolwaterstoffen, maar is opgebouwd uit aromaat-vrije oplosmiddelen. Graffiti Remover Pasta is veilig op de meeste kunststof- en metaal soorten. Graffiti Remover Pasta heeft een hoog vlampunt en is in water verdunbaar, heeft een neutrale geur en is volledig biologisch afbreekbaar. Graffiti Remover Pasta is een multifunctioneel product wat diverse andere oplosmiddelen kan vervangen.

Werkwijze
Graffiti Remover Pasta gelijkmatig opbrengen met kwast, rolborstel of spatel.
De inwerktijd varieert van 10 min. Tot 3 uur, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de laagdikte van de verflaag. De losgeweekte verflaag afsteken met een plamuurmes of verwijderen met hogedruk.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren