Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

ScentGel® Ontgeuren organische geuren, riool, lijken, voedselverwerking

ScentGel® Ontgeuren organische geuren, riool, lijken, voedselverwerking

ScentGel® Ontgeuren organische geuren, riool, lijken, voedselverwerking

  • Merk:EOStream®
  • Model:1318010012
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 21,17

  • Incl. BTW € 25,61

Beschikbare opties:

ScentGel® BDLC- 501 Ontgeuren Organische geuren, riool, lijken en wonden

ScentGel® G501 ontgeuren van organische geuren, riool, lijken, voedselverwerking en wonden. Deze ontgeurder wordt gebruikt  voor stank overlast van het riool, wondgeur en lijken geuren. Deze ontgeurder is ook toepasbaar bij slachthuizen, visverwerking, composteer bedrijven, biogasinstallaties en voedselverwerking. 

Toepassingen alledaagse-geuren:

✓ Rioollucht

✓ Voedselverwerking

✓ Uitvaart & Autopsie

✓ Eerste hulp ziekenhuis

✓ Slachthuizen

✓ Visverwerking

✓ Composteer bedrijven

✓ Biogasinstallaties

ScentGel® werkt met droge diffusie waarbij geurmoleculen vrijkomen en hun werk doen. Deze ScentGel®  zit in een biologisch afbreekbare houder van rijst schillen. Door middel van plaatsing in een natuurlijke luchtstroom doet de ScentGel®  haar werk. Waar geen tot weinig ventilatie beschikbaar is kan dit ook worden gedaan met behulp van een dispenser. Een dispenser zorgt dat de ScentGel® optimaal kan worden afgestemd op de ruimte en toepassing. De werking van de gel is afhankelijk van de luchtstroom en de frequentie daarvan, dit ligt tussen 1-2 maanden. Er komen geen vloeibare deeltjes in de lucht terecht die ingeademd kunnen worden, vanwege de droge diffusie. hierdoor ontstaan er geen vlekken of gladde vloeren.

De ScentGel® is verkrijgbaar in verschillende geurspecialismen:

  • Organische geur, riool, lijken, voedselverwerking
  • Brand- / rookgeur en tabaksgeur
  • Alledaagse geur, urine,eten, dieren en muffe geuren

De EOStream Scentgel ® werkt samen met de EOStream dispenser ® op deze manier haalt u een professionele geur-neutralisator in huis. Efficiënt, milieuvriendelijk en veilig om vervelende geuren te vermijden of acuut te behandelen. Dankzij de ventilator in de dispenser verdampt het vocht in de ScentGel ® geleidelijk gedurende de levensduur van het product. Door deze verdamping komt de geur vrij die in de ScentGel ® is opgenomen en zorgt voor een evenwichtige en egale verspreiding van de geurmoleculen.  klik hier voor de informatie over de dispenser

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren