Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Katrin Mini Centerfeed Poetsroldispenser S - Zwart

Katrin Mini Centerfeed Poetsroldispenser S - Zwart

Katrin Mini Centerfeed Poetsroldispenser S - Zwart

  • Merk:Katrin
  • Model:141401012
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 34,50

  • Incl. BTW € 41,75

Product: Katrin Mini Centerfeed Poetsroldispenser S - Zwart
Merk:Katrin®
Kleur: Zwart
Afmetingen: 344 x 186 x 174 mm
Verkrijgbaar in maten Small en Medium
Verpakking: per stuk
Afmetingen: 344 x 186 x 174 mm

Katrin Mini centerfeed dispenser S zwart. Dankzij het nieuwe design is het papier makkelijk te nemen en is ook de nieuwe rol makkelijk in de dispenser te plaatsen. De dispenser beschikt over een veilig afscheursysteem en kan gebruikt worden voor zowel papier zonder huls als papier met uittrekbare huls. Verder kan de dispenser geopend worden met of zonder sleutel. De Centerfeed Handdoekrollen worden veelvuldig gebruikt als handdoek in openbare sanitaire ruimtes en voor professionele poetsbeurten in diverse industrieën. Deze dispenser zie je ook veel terug in keukens en bij het bereiden van voedsel. De roldispensers van Katrin zijn voorzien van een safe-cutting systeem dat dankzij de geoptimaliseerde afscheurkanten de vellen exact afsnijdt vrij van papierstof. Een nieuwe rol is gemakkelijk in dispenser te plaatsen. Ook het papier is gemakkelijk te nemen dankzij het nieuwe design.

Creëer een professioneel imago met deze moderne en innovatieve dispenser. Het klassieke, compacte design past bij elk interieur zonder dat de dispenser zelf een onnodige blikvanger is. De fraaie, afgeronde randen zijn eenvoudig schoon te maken, gaan de opeenhoping van stof en bacteriën tegen en geven de dispenser een mooie uitstraling. . Bruikleen: Het is mogelijk om de dispenser in bruikleen te krijgen. Dan worden de kosten gecrediteerd en hanteren wij een 3 jarig bruikleencontract. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.
Advies Nodig? Onze product specialisten adviseren u graag, geheel vrijblijvend komen wij op locatie zodat u goed geinformeerd bent over de mogelijkheden die bij uw wensen passen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren