Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Hot Cup Koffiebeker karton/ kunststof, 180ml, 70.3mm, Wit

Hot Cup Koffiebeker karton/ kunststof, 180ml, 70.3mm, Wit

Hot Cup Koffiebeker karton/ kunststof, 180ml, 70.3mm, Wit

  • Model:1101030002
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 79,95

  • Incl. BTW € 96,74

Product: Hot Cup Koffiebeker karton/ kunststof 180ml
Materiaal: Stevig karton met kunststof coating
Kleur: Wit
Type: Hot Cup Koffiebeker
Inhoud: 180 ml
Hoogte: 70.3 mm
Verpakking: 2500 stuks per doos

Hot Cup Koffiebeker is gemaakt van karton met een coating kunststof laag. Deze neutrale koffiebeker kan voor alle warme dranken worden ingezet. De populaire Hot Cup Koffiebeker is 1 van onze hardlopers, dit komt door de neutrale uitstraling, het gemak en de multifunctionele inzetbaarheid. Sommige klanten gebruiken deze hot cup koffiebeker ook voor koude dranken, zoals water, dit kan natuurlijk ook prima, deze beker geeft namelijk net even wat meer uitstraling. Hot Cup Koffiebeker is ook ideaal door zijn formaat en compactheid.

Garantie & kwaliteit
Wij kunnen een goede kwaliteit garanderen omdat wij alles uitvoerig controleren en ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hierdoor beschikken onze artikelen over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking is mogelijk
Wij hebben een neutrale disposable productlijn die we kunnen voorzien van een bedrukking. Het is dus mogelijk om je eigen verpakkingslijn door te voeren en al je disposables in je eigen huisstijl te laten maken. Informeer naar de mogelijkheden want het bedrukken kan al bij kleine oplages.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren