Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Handdesinfectie Germex Mano Plus, met verzorging - 500ml

Handdesinfectie Germex Mano Plus, met verzorging

Handdesinfectie Germex Mano Plus, met verzorging - 500ml

  • Merk:PRAMOL
  • Model:1210010053
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 500 ml
  • € 10,29

    € 12,88
  • Incl. BTW € 12,45

Handdesinfectie Germex Mano Plus, met verzorging - 500ml

Handdesinfectie Germex mano plus is een all in one handdesinfectiemiddel, dit product is een virus killer en veilig voor je handen door voedende en hydraterende bestanddelen. Voor deze handdesinfectie is geen water nodig, je kunt het gemakkelijk meenemen (500ml) en door de handige pomp constructie heb je altijd de juiste dosering bij de hand. Dit vloeibare product is klaar voor gebruik en werkt binnen 30 - 60 seconden. Naast het snel desinfecteren van handen, heeft deze handdesinfectie een extra toevoeging wat ervoor zorgt dat handen worden verzorgd. Handdesinfectie Germex Mano Plus met verzorging beschermd tegen uitdrogen en houdt de huidflora intact! Bij veelvuldig desinfecteren is dit erg belangrijk. Je wil namelijk niet dat je huidflora wordt aangetast zodat je juist vatbaar wordt voor virussen. Dit desinfectie product is een ideale hand en huidbescherming.


Effectief tegen bacteriën en virussen 

Deze vloeibare handalcohol zorgt voor een optimale desinfectie en een goede handhygiëne, na het handen wassen kunt u de handen desinfecteren met Germex Mano Plus. Dit product kunt u ook op plekken gebruiken waar handen wassen niet mogelijk is. Voor dit handproduct is namelijk geen water nodig. Door het kleine formaat 500 ml wordt dit handdesinfectiemiddel ook meegenomen voor onderweg. Hieronder vindt u een overzicht voor welke bacteriën en virussen dit handproduct kan worden gebruikt. 
Dit handdesinfectie product is geschikt voor ziekenhuizen, tandarts praktijken, zorginstellingen, kantoren, horeca, winkels, supermarkten, kapsalons, tatoeage shop, schoonheidsspecialisten en andere contactberoepen. Deze handalcohol geeft geen garantie dat u niet besmet raakt met het coronavirus. Volg alle richtlijnen van  het RIVM en zorg voor de juiste handhygiëne. 

Griepvirussen (omhulde virussen, bijvoorbeeld H1N1) worden snel geïnactiveerd door alcoholen in de huidige samenstelling.

Organisme: noodzakelijke blootstellingstijd

Bactericide: grampositief en negatief

Standaard bacteriën 30 s

Salmonella, Listeria, Campylobacter 30 s

Fungicide Candida 30 s

Mycobactericide 60 s

Virucide (griepvirussen) 30 s


Dosering

Handdesinfectie Germex Mano Plus, met verzorging, dient onverdund te worden aangebracht. 1 pompje is ongeveer 3 ml handdesinfectie, wrijf de handen gedurende 30 tot 90 seconden intensief in, wrijf vervolgens vingertoppen in de andere handpalm en vingers in elkaar.


Speciale opmerkingen

De alcoholische handdesinfectie betekent een extra belasting van de huid. in dit product zijn wel extra beschermde ingrediënten verwerkt, maar als men veelvuldig handen desinfecteert is het handig om een handlotion of huid beschermende lotion  als extra aanvulling te gebruiken. 


Specificaties

Houdbaarheid: 5 jaar
Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur en nooit in direct zonlicht.
pH (geconcentreerd): ongeveer 7
Ingrediënten / actieve ingrediënten: 64% ethanol en 8% propaan-2-ol (64 g ethanol / 100 g en 8 g propaan-2-ol / 100 g).
70 vol% ethanol + 8,8 vol% propaan-2-ol.


Algemeen
Inhoud 500 ml
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren