Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Over Ons

Waarom klant worden bij Fayon?

Fayon.nl is een dynamische Groothandel in Professionele Schoonmaakmiddelen, Schoonmaakartikelen, Speciale Reinigingsmiddelen, Schoonmaakmachines, Personal Care, Vuilniszakken, Toiletpapier, Wegwerpartikelen en meer...... Neem gerust een kijkje in ons Assortiment   Onze kracht is meedenken en luisteren naar de Klant...  Wij houden van Snelle levering en kiezen voor een uitgebreid assortiment - op Voorraad.

Bent u ook Enthousiast ?
Fayon is groot geworden in schoonmaakspullen, hiermee bedoelen wij schoonmaakmiddelen, schoonmaakartikelen, speciale reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, wegwerpartikelen, disposables, schoonmaakmachines, wc papier en vele hygiëne artikelen. Wij geven graag advies en houden van een persoonlijke benadering. Wij staan voor de professionele gebruiker en kunnen u waar nodig ondersteunen met producttrainingen en opleiding. Wij brengen u graag verder in wereld van de schoonmaak. Het echte onderscheid is????... de kracht van onze schoonmaakmiddelen en speciale reinigingsmiddelen, deze zijn uniek! Onze snelle levering en adviserende rol op HACCP gebied kan best handig zijn! Wij zijn tenslotte gecertificeerd partner. Het beheren van uw bestelling en gemak waarmee wij een schoonmaakplan op maat maken zorgt voor een niet aflatend enthousiasme. Bent u ook enthousiast?

Voordelen voor u?

Voor onze klanten stellen wij het juiste facilitaire assortiment samen zodat wij de inkoper perfect kunnen ontlasten. Wij zijn onze klanten graag van dienst en nemen u werk uit handen, zodat u zich volledig kan richten op uw organisatie. Zo heeft iedereen zijn focus en wordt alles optimaal voor u geregeld. Speciaal voor klanten van Fayon

✓ Hygiëne & HACCP advies
✓ Voorraad analyse & controle
✓ Maximaal ontzorgen door automatisch levering van benodigde producten
✓ Geen investering ten aanzien van dispensers, onderhoud & montage
✓ Periodieke vervanging van gebruiksartikelen volgens de hygiëne-norm
✓ Instructie en besparing in verbruik.

Onze Kernwaarden zijn?

Kwaliteit - Fayon levert constant kwalitatieve producten en een breed scala topmerken. Wij kunnen bijna elke oplossing bieden voor uw probleem of vuilvraagstuk.
Met onze producten en materialen kunt u uw bedrijfshygiëne op pijl te houden, ziekteverzuim terugdringen, bedrijfsveiligheid waarborgen en nog veel meer….
Prijs & snelheid - De juiste prijs, wij zorgen altijd voor een scherpe prijs/kwaliteit verhouding, ons assortiment is vakkundig samengesteld, verantwoord en zuinig in gebruik .
Wij streven naar een zo snel mogelijke levering, zodat u direct aan de slag kunt, daarbij leveren wij een  goede service omdat wij waarde hechten aan onze klanten.
Kennis en scholing - Fayon adviseert, Fayon staat voor u klaar en adviseert u graag! onze persoonlijke adviseurs staan voor u klaar en kunnen u door jaren lange ervaring de juiste producten en artikelen adviseren. Waar nodig ondersteunen met producttrainingen en opleiding. Wilt u een specialist op bezoek? klik dan hier en wij nemen contact met u op! Besparen & gemak - Fayon bespaart , Fayon is gericht op besparing: wij gebruiken liever minder producten dan meer, wij gebruiken hierbij een speciale checklist, in combinatie met onze slimme all- in one producten. Onze slimme producten kunnen soms tot wel 3 producten kunnen vervangen, dit bespaart u tijd, geld en ruimte.  Fayon ontzorgt en automatiseert, wij kunnen vele diensten en taken uit handen nemen,  Fayon kan bijvoorbeeld uw facilitaire inkooporgaan zijn, zodat u deze afdeling volledig kan uitbesteden. Fayon kan u ook laten meedraaien op ons systeem zodat u zelf inzicht krijgt in uw verbruik en behoefte. U kunt snel en eenvoudig uw bestellingen beheren en nog veel meer 24 uur per dag.