Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Green Apple Luchtverfrisser, Aerosol, 12 stuks (Microburst vriendelijk)

Green Apple Luchtverfrisser, Aerosol, 12 stuks (Microburst vriendelijk)

Green Apple Luchtverfrisser, Aerosol, 12 stuks (Microburst vriendelijk)

  • Merk:Fayon
  • Model:140901010
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 12 stuks per doos
  • € 7,05

  • Incl. BTW € 8,53

Beschikbare opties:

Green Apple Luchtverfrisser, Aerosol, 12 stuks (Microburst vriendelijk)

Deze luchtverfrisser in de geur Green Apple heeft een lekkere frisse geur. Op een constante en doorlopend wijze wordt gedurende een periode tot 90 dagen een parfum vrijgelaten dat onaangename geurtjes neutraliseert. Green Apple Luchtverfrisser is een echte geurbestrijder, deze luchtverfrisser in combinatie met een dispenser zorgt ervoor dat vervelende geurtjes geen kans krijgen. De aerosol past in heel veel verschillende merken en soorten dispensers (houders), zoals  de EURO Pearl luchtverfrisser, de Microburst 3000. Elke flacon heeft een capaciteit van 3000 sprays, wat goed is voor 90 dagen. Soms is het nodig om de geur sterker de maken of de green apple geur vaker in een ruimte te laten sprayen. Je kunt dit oplossen door de dispensers af te stellen en de intensiteit te vergroten, hierdoor zal de Green Apple luchtverfrisser wel eerder op zijn en de 90 dagen zoals hiervoor beschreven. Afhankelijk van de instellingen, de grootte van de ruimte en mate waarin de geur zijn werk moet doen, kun je uitgaan van 30/45/60 of 90 dagen. De sterk geconcentreerde parfum spray kan met één sproei-actie, een kamer van ten minste 100m3 gedurende 15 minuten verfrissen. De luchtverfrisser vullingen zijn CFK vrij. Grote inhoud van 100ml per flacon. Verpakt per doos à 12 flacons. Deze luchtverfrisser past in de volgende dispenser Fayon Quartz luchtverfrisser en overige luchtverfrissers

Eigenschappen:
Merk: Fayon Euro®
Type: luchtverfrisser vulling
12 flacons : Green Apple Luchtverfrisser
Verpakking: per doos 12 stuks van x  100 ml

Voordelen:
✓ Op een constante en doorlopend wijze wordt gedurende een periode tot 90 dagen een parfum vrijgelaten dat onaangename geurtjes neutraliseert. 
✓ Een frisse, aangename geur die de hoge standaard van netheid en hygiëne verhoogt. 
✓ Altijd vrij van onaangename geuren: 
✓ De geur controlerende micro-moleculen verspreiden zich langer, verder en met een intenser parfum. 
✓ Geur neutraliseert vernietigen de stankmoleculen en vergemakkelijken zo de langdurige werking van de parfums.
✓ Een compact en elegant design zorgt voor een verbeterd imago van het toilet.
✓ Een reële tijdsprogrammering plus doorlopende parfumverdeling zorgen voor een gebruiksvriendelijke sanitaire omgeving en een dagelijkse onderhoudscontrole, 365 dagen per jaar. 
✓ Voor schone, veilige en comfortabele toiletten die in het belang werken van de gezondheid, het welzijn en uw zakelijke aangelegenheden. 

Voor schone, veilige en comfortabele toiletten die in het belang werken van de gezondheid, het welzijn en uw zakelijke aangelegenheden. De technologie van Microburst levert meer parfum voor een meer doeltreffende geurcontrole. 365 dagen per jaar, verspreiden van een intense parfum. 

Algemeen
Inhoud 12 stuks per doos
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren