Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Graffiti Remover Pasta

Graffiti Remover Pasta

Graffiti Remover Pasta

  • Merk:Fayon
  • Model:1311020001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 14,36 per liter
  • € 14,80

  • Incl. BTW € 17,90

Beschikbare opties:

Cleanstar Wall Coating - Wallcoating & Anti Graffiti - Gevelreiniging
Met Cleanstar Wall Coating kunt u semi permanent uw muren beschermen tegen graffiti aanslag. Dit product kan uw gevel iets meer kleurverdieping geven.
Cleanstar Wall Coating is een semi permanente anti graffiti coating. Cleanstar Wall Coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en wordt gezien als een milieuvriendelijk product. Gevels die met Cleanstar Wall Coating behandeld zijn krijgen meer kleurverdieping ten opzichte van onbehandelde gebieden ca. 70% damp regulerend. Cleanstar Wall Coating voorziet muren van een beschermlaag en blijft ongeveer 2 tot 4 jaar van kracht, dit varieert per muur en intensiteit van gebruik.  Is uw muur beklad of vrijwillig voorzien van graffiti en uw muur is behandeld met Cleanstar Wall Coating, dan kun je dit gemakkelijker met heet water van minimaal 60 graden afspuiten. Geeft het afspuiten niet het gewenste resultaat dan kunt u een extra graffiti remover gebruiken. Na het verwijderen van de Graffiti dient deze voor bescherming opnieuw behandeld te worden met Cleanstar Wall Coating.


Speciale voordelen

✓ Dit product werkt 2 tot 4 jaar
✓ Milieuvriendelijk product
✓ Beschermd uw muur tegen zodat de graffiti niet doordringt

Toepassingen
✓ Muren, steenachtige ondergronden

Werkwijze en dosering

1. De te behandelen ondergrond stofvrij en vetvrij maken.
2. Eventueel reinigen met een synthetisch reinigingsmiddel.
3. De beste resultaten worden verkregen door steenachtige ondergronden eerst te hydrofoberen met ons watergebaseerde product.
4. Wall Coat kan vervolgens direct met een lage druk sproeier of een blokkwast gelijkmatig opgebracht worden met een verbruik van 1 liter per 4-6 M2.
5. Ongeveer 30 minuten later dient u een 2e behandeling met een gelijkwaardig verbruik aan te brengen.
6. Na reiniging dient u direct een nieuwe Cleanstar Wall Coat beschermingslaag aan te brengen.

Let op: Bij behandeling van te natte gevels zal pas na enkele maanden later een goed beeld van de kleur ontstaan. Dit omdat er vocht achter de behandeling aanwezig zal zijn, waardoor de kans op vlekken erg groot is. Bij enige twijfel over de geschiktheid van Cleanstar Wall Coat dient u een proefstukje op te zetten. In verband met de grote diversiteit van ondergronden en coatings aanvaardt de chemie van Cleanstar en Fayon B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren