✓ Gratis transport vanaf € 150,- ✓ Leverancier voor bedrijven ✓ Lage verzendkosten vanaf 6.95,-

FreshKO Reinigen & Desinfecteren sportspullen

FreshKO  Sportspullen  Reinigen & Desinfecteren -12x300ml st/ds

FreshKO Reinigen & Desinfecteren sportspullen

  • Merk:FreshKO
  • Model:1306020003
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 300ml per stuk / doos 12x 300ml
  • Basis prijs€ 7,50 per liter
  • € 7,50

  • Incl. BTW € 9,08

Beschikbare opties:

FreshKO Reinigen & Desinfecteren sportspullen 

FreshKO. Spray is een antibacteriële spray die je in je sportspullen spuit om bacteriën te doden en vieze geurtjes te verdrijven. Daarnaast zorgt de spray er op deze manier ook voor dat je geen schimmels krijgt door een ophoping van bacteriën. Deze FreshKO spray laat een zachte menthol geur achter en verfrist je sportmaterialen. Hierdoor blijft uw materiaal langer in topconditie. FreshKO zit in een handige spuitbus en is dus gemakkelijk te gebruiken. Zowel voor, tijdens als na de trainingen. Een klein beetje sprayen in of op je sportspullen en je materialen kunnen er weer tegen. 

Toepassingen
✓ Boks handschoenen en overige handschoenen
✓ Sportschoenen, voetbalschoenen
✓ Schaatsen, skates en skeelers
Ski schoenen
✓ Scheenbeschermers
✓ Bodyprotector
✓ Yoga matten, sport matten
✓ Sporttas en sport ruimtes

Freshko spray is voor mensen die fanatiek sport beoefenen. deze spray kun je in al je sport benodigdheden sprayen. Het doel van Freshko is het schoon en fris houden van uw materialen zoals: sportschoenen, yoga mat, boks handschoenen, skates, body protectors, braces, overige handschoenen en voetbalschoenen. Alle sportspullen die niet in de wasmachine kunnen maar wel zweet opnemen daar is Freshko uitermate geschikt voor. De frisse mint geur laat direct een schoon en fris gevoel achter. Freshko spray beschermd ook tegen schimmel gisten en bacteriën de alcohol houdende spray en het mint component zorgen voor een knock -out voor vieze geurtjes 


Freshko kun je combineren met een sportvloer reiniger 

Sport Fresh Vloerreiniger geeft een diepe reiniging en verfrist direct, het dood de oppervlakkige bacteriën en laat een frisse Mint geur achter. Fresh sport vloerreiniger is ook perfect om vieze geurtjes te neutraliseren. Zweetgeuren verdwijnen direct.

Sipro Unides Sport - Desinfectie en bacteriën doden op Sportvloeren en Speelruimtes. Bij sterke vervuiling en veelvuldig gebruik van de ruimte einde van de dag of een paar keer per week gebruiken, deze vloerreiniger reinigt en

Vloerstripper - Algemeen & Sportvloeren, voor het verwijderen van oude was- en zeep filmlagen. Vloerstrippers zijn sterke reinigers en mogen afhankelijk van vervuilingsgraad één tot tweemaal per jaar worden gebruikt, zodat u vloer weer als nieuw is.

Vloerreiniger sport & spel dagelijkse milde reiniging, dit product is milder dan Fresh Sport Vloerreiniger en kan meerdere keren per dag worden ingezet. Verwijderd ook zwarte strepen.

Algemeen
Inhoud 300ml per stuk / doos 12x 300ml
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren