Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Fresh KO, sport materialen spray

Fresh KO sport materialen spray

Fresh KO, sport materialen spray

  • Merk:FreshKO
  • Model:1306020003
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 300 ml per stuk (doos 12x 300ml)
  • Basis prijs€ 7,50 per liter
  • € 7,50

  • Incl. BTW € 9,08

Beschikbare opties:

Fresh KO sport materialen spray

Freshko spray is een ontgeurder en desinfectiemiddel voor sport materialen. Fresh KO is ooit bedacht om kickbokshandschoenen en bokshandschoenen mee te schoon te maken.  Maar tegenwoordig kun je deze spray voor alle sportmaterialen gebruiken die niet in de wasmachine kunnen worden gewassen. Het prettige van Freshko is dat het bacterie dood en  vieze geurtjes laat verdwijnen. Daarnaast zorgt de spray er op deze manier ook voor dat je geen schimmels krijgt door een ophoping van bacteriën in je sportmaterialen. U kunt zich voorstellen dat op en plek waar zweet achterblijft zoals kickbokshandschoenen, voetbalschoenen of hardloop schoenen dat bacteriën, virussen en voetschimmels sneller groeien. Fresh KO gebruikt een toevoeging van isopropylacohol om te desinfecteren en een sterke mint om vieze geurtjes te verwijderen. Begin bij de aanschaf van nieuwe sportspullen, zoals bokshandschoenen, hardloopschoenen, voetbalschoenen, yogamat, skischoenen en andere niet wasbare  sport materialen direct met freshko spray dan blijven je materialen schoon. Heb je Freshko pas laten ontdekt dan heeft de spray ook effect maar kan het zijn dat niet alle geur meer te verdrijven is. Fresh ko zit in een handige spuitbus en is dus gemakkelijk te gebruiken. Zowel voor, tijdens als na de trainingen. Een klein beetje sprayen in of op je sportspullen en je materialen kunnen er weer tegen. Door het gebruik van Freshko spray blijven je spullen in topconditie.

Toepassingen
✓ Boks handschoenen en overige handschoenen
✓ Sportschoenen, voetbalschoenen
✓ Schaatsen, skates en skeelers
Ski schoenen
✓ Scheenbeschermers
✓ Bodyprotector
✓ Yoga matten, sport matten
✓ Sporttas en sport ruimtes


Schoonmaakmiddelen sport 

Schoonmaak goothandel Fayon verkoopt een compleet assortiment  schoonmaakmiddelen voor in de sport. Als producent van verschillende professionele schoonmaakmiddelen weten wij als geen ander wat er nodig is om sportvloeren, sanitair, apparatuur en spiegel schoon te maken. Door onze kennis uit de sportwereld en onze chemie knowhow hebben wij een mooie schoonmaakmiddelen lijn FayonSports op de markt gebracht. 
Dit schoonmaakpakket bestaat uit een sportvloer reiniger, spiegelreiniger speciaal voor grote oppervlakken en een desinfectiemiddelen lijn bestaand uit een desinfectiespray, desinfectie sportvloeren en een oppervlakte reiniging met 10 procent alcohol spray.  Met al deze producten kunt u uw sportruimte goed schoon houden, voldoen aan alle eisen en waar nodig desinfecteren. Nog even over Freshko spray dit is voor mensen die fanatiek sport beoefenen. deze spray kun je in al je sport benodigdheden sprayen. Het doel van Freshko is het schoon en fris houden van uw materialen zoals: sportschoenen, yoga mat, boks handschoenen, skates, body protectors, braces, overige handschoenen en voetbalschoenen. Alle sportspullen die niet in de wasmachine kunnen maar wel zweet opnemen daar is Freshko uitermate geschikt voor. De frisse mint geur laat direct een schoon en fris gevoel achter. Freshko spray beschermd ook tegen schimmel gisten en bacteriën de alcohol houdende spray en het mint component zorgen voor een knock -out voor vieze geurtjes Algemeen
Inhoud 300 ml per stuk (doos 12x 300ml)
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren