Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Ecopur Fresh, Allesreiniger, Pramol

Ecopur Fresh, Allesreiniger, Pramol

Ecopur Fresh, Allesreiniger, Pramol

  • Merk:PRAMOL
  • Model:1303020020
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Basis prijs€ 4,45 per liter
  • € 4,45

  • Incl. BTW € 5,38

Ecopur Fresh Allesreiniger, Pramol (fris geurende allesreiniger) 

Deze fris geurende allesreiniger van Pramol  is krachtig en voor alles te gerbuiken. De Ecopur geeft weinig schuim en kan hierdoor handmatig of machinaal worden gebruikt. De aangename frisheid, het langdurige schone resultaat door anti-statische effect , geeft het product een waardevol, bijkomend voordeel. Reinigt hygiënisch, ontgeurt en verzorgt. Ecpour is zuurvrij, hierdoor materiaalvriendelijk voor chroom en zacht voor de huid. Ecopur Fresh Allesreiniger is zelfs bij regelmatig gebruik effectief tegen kalkresten. 

Toepassingen: 
Voor alle afwasbare oppervlakken en vloeren zoals PVC, linoleum, natuur- en kunststeen. Ook voor tegels, beslag, sanitair porselein, chroom en chroomstaal.

Dosering
Voeg 20 - 40 ml toe aan 8 liter a 10 liter water (0,25 - 0,5%).

 Tip: 
Voor routinematige reiniging, rechtstreeks aanbrengen op een natte spons of doek. Was grotere oppervlakken en voorwerpen met de oplossing. Bij hardnekkige vervuilingen het product direct op een spons, doek of handpad aanbrengen en plaatselijk inwerken. Was muren van onder naar boven om strepen te voorkomen. Controleer voor het reinigen geverfde wanden en oppervlakken op onzichtbare plaatsen op kleurechtheid.

Technische gegevens: 
Houdbaarheid: minimaal 2 jaar
pH (geconcentreerd): 9.5
pH-waarde (1% oplossing): 7
Ingrediënten: anionische en niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, zeep, in water oplosbare oplosmiddelen, huidbescherming, kleurstoffen, geurstoffen, conserveermiddelen

Algemeen
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren