Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Desinfectie Sportvloeren, Sipro Unides Sport, 5 liter

Desinfectie Sportvloeren, Sipro Unides Sport, 5 liter

Desinfectie Sportvloeren, Sipro Unides Sport, 5 liter

  • Merk:Fayon Sports
  • Model:1304010004
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 13,38 per liter
  • € 63,60

    € 68,91
  • Incl. BTW € 76,96

Sipro Unides Sport - Desinfectie Sportvloeren en Speelruimtes, 5 liter 


Sipro Unides Sport is een uniek product, dit product reinigt & reduceert bacteriën en dat in 1 product. Zweet, bacteriën, schimmels en vuil worden snel verwijderd en hechten minder snel. Sipro Unides Sport mag niet ontbreken in een goede Sportschool of Kinderspeelparadijzen. Dit product zorgt voor de optimale onderhoud voor sportvloeren. Sipro Uindes Sport dringt bacteriën en ziekteverwerkers terug. De juiste Hygiëne is van essentieel belang op een plek waar veel mensen en kinderen komen. Sipro Unides Sport is speciaal ontwikkeld om snel en krachtig te Reinigen & Desinfecteren tegelijk. Of het nu gaat om Sportvloeren, Boks-Judomatten, Speelruimtes, Kleedkamers, Kinderspeelparadijzen met Sipro Unides Sport heeft u het juiste product voor de optimale reiniging van vloeren en onderhoud. Sipro Unides Sport dood effectief bacteriën & schimmels. Zweet en vuil wordt direct verwijderd en nieuwe bacteriën en schimmels hechten zich minder snel. Sipro Unides Sport kent in verband met de wet bestrijdingsmiddelen specifieke aanbevelingen, en heeft een toelatingsnummer 13473N

Speciale voordelen
✓ Hoog geconcentreerd
✓ Reduceert bacteriën en schimmels ✓ Dubbel werking: Reinigen & Desinfecteren
✓ Minder inwerktijd i.v.m.- 1 product
✓ Snelle en effectieve desinfectie
✓ Minder arbeidstijd
✓ Gecombineerde reiniging, bespaart
✓ Te gebruiken in een schrob-zuigmachine
✓ Geen antischuim product nodig bij gebruik in schrob-zuigmachine

Toepassingen
✓ Vloeren: Marmer, Linoleum, Tegel, Kunststof, Laminaat, Linodur, Taraflex PVC of Harlequin
✓ Wanden: Tegelwanden, Apparatuur, Materialen, Apparatuur in Keukens
✓ Sportvloeren, Boks-Judomatten, Speelruimtes, Kleedkamers, Kinderspel-toestellen.

Productgegevens
Kleur: transparant
PH- waarde: 8.0
Sterkte: Type 5
Verpakking: 5 liter, 10 liter 20 en 200 liter
Soort reiniging: gecombineerde reiniging
Toelatingsnummer: 13473N

Werkwijze & Dosering
Wettelijke Gebruiksvoorschrift Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (excl. mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op: Oppervlakken en ruimtes bestemd voor het verblijf van mensen.Behandelde oppervlakken of materialen die met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor in contact kunnen komen dienen na de inwerkingstijd grondig met schoon water te worden nagespoeld. De minimale inwerktijd is 5 minuten. Tijdens het inwerken dient de reiniger/desinfectans nat te blijven. Minimale inwerkingstijd 5 minuten kan bij sterke vervuiling worden verlengd of het proces nogmaals herhalen.

1. Oppervlakken, Vloeren, apparatuur en materialen, welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen. Vloeren, wanden, meubilair: Gebruiksconcentratie: 1% (10 ml per liter water). Minimale inwerkingstijd 5 minuten.
2. Toiletten en overig sanitair: Gebruiksverdunning 1:100, minimale inwerkingstijd 5 minuten.

Let op!
1. Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen.
2. Te vaak gebruik van het middel kan leiden tot selectie van bacteriestammen die er resistent worden tegen dit reinigingsmiddel.
3. Verneveling van dit reinigingsmiddel is niet toegestaan.

Ziekenhuizen
Voor gebruik in ziekenhuizen en overige instellingen voor gezondheidszorg wordt het middel uitsluitend aanbevolen voor de volgende toepassingen: Oppervlakken (wanden, vloeren en meubilair) met uitzondering van tbc- afdelingen: Gebruiksverdunning 1:100, minimale inwerkingstijd 5 minuten. Dit geldt ook voor oppervlakken en apparatuur in keukens, toiletten en overig sanitair. Instrumentarium (m.u.v. cystoscopen en andere delicate medische instrumenten): uitsluitend na gebruik en voor reiniging en sterilisatie. Gebruiksverdunning 1:100.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren