Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

DeoDes Sanitairreiniger met dennengeur

DeoDes Sanitairreiniger met dennengeur

DeoDes Sanitairreiniger met dennengeur

  • Merk:PRAMOL
  • Model:1302020000
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: per liter
  • € 7,37

  • Incl. BTW € 8,92

DeoDes Sanitairreiniger met dennengeur

DeoDes is de hygiënische reiniger met dennenparfum, een uitstekende reiniger en geurbestrijder. Deze reiniger zorgt voor hygiënische netheid en frisheid in sanitaire ruimtes of hotelkamers. DeoDes vecht tegen vreselijke stank in badkamers, toiletten,  sport douchefaciliteiten, kleedkamers, verzorg of rusthuizen en andere ruimtes waar een aangename geur gewenst is. Het product reinigt snel op een grondige wijze een gemiddelde vervuiling. Door de hoge concentratie parfum beleef je echt een langdurige frisse geur sensatie,  in elke ruimte waar DeoDes gebruikt wordt. DeoDes reiniger wordt ook veelvuldig voor de veeteelt of dieren artsen (konijnenhoken, hondenboxen, kattenboxen, vogelkooien, etc.) gebruikt. DeoDes sanitairreiniger is geschikt voor: alle afwasbare oppervlakken, vloeren, voorwerpen gemaakt van sanitairporselein, keramiek, kunststof, chroom, chroomstaal, voor gelakte en gelakte oppervlakken, glaswerk en spiegels.

Speciale voordelen
✓ Multifunctioneel inzetbaar, vele toepassingen
✓ DeoDes laat een langdurige geur achter
✓ Reinigt & beschrijdt geur

 Toepassingen:
✓ Sanitaire ruimtes
✓ Douche en sauna faciliteiten
✓ Hotelkamers
✓ Kleedkamers
✓ Zorg ruimtes
✓ Veeteelt - dierenartsen

Toepassingsgebieden:
Alle afwasbare oppervlakken, vloeren, voorwerpen gemaakt van sanitairporselein, keramiek, email, kunststof, chroom, chroomstaal, voor gelakte en gelakte oppervlakken, glaswerk en spiegels.

Gebruiksaanwijzing en product verbruik
Oppervlakken en voorwerpen wassen met deodes verdund in water. Bij hardnekkige vervuiling de oplossing rechtstreeks op een spons, doek aanbrengen en schrobben. Gebruik eventueel een zeem. Was de wanden van onder naar boven om strepen te voorkomen. Test de kleurechtheid van geverfde oppervlakken op een onopvallende plaats vóór gebruik. 10 liter -oplossing voor 60 - 100 m²

Algemeen
Inhoud per liter
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren