Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cristallo, marmer schoonmaken, 1 kg - Pramol

Cristallo, marmer schoonmaken, 1 kg - Pramol

Cristallo, marmer schoonmaken, 1 kg - Pramol

  • Merk:PRAMOL
  • Model:1304010008
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 1 Kilo
  • € 48,62

  • Incl. BTW € 58,82

Beschikbare opties:

Aantal Prijs Korting
19+ € 47,16 3.00 %
39+ € 46,18 5.00 %
59+ € 44,73 8.00 %

Cristallo Marmer schoonmaken 1kg - pramol 

Cristallo wordt gebruik voor het schoonmaken en onderhouden van marmer- en kalkvloeren. Cristallo hersteld het marmer en geeft het zijn glans terug. dit onderhoudsmiddel zorgt er ook voor dat uw marmeren vloer beter in conditie blijft en krassen verdwijnen. Door deze behandeling kan er minder vuil aan het oppervlak hechten en wordt het oppervlak antislip. Het polijsten van wit, zwart marmer wordt met Cistallo weer als nieuw. Na verloop van tijd kunnen er doffe plekken of krassen op uw vloer ontstaan.Na het polijsten van marmer met cristallo gaat uw vloer opnieuw glanzen en krijgt het zijn originele staat weer terug. Een goede onderhoudsbehandeling behoudt de conditie van uw vloer. cristallo is verkrijgbaar in emmers  1 en 5 kilo. Advies nodig? Wij helpen u graag!

Cristallo schoonmaakmiddel voor Marmer

Over de gehele wereld is cistallo een populair product voor de marmer industrie. Cristallo kent vele toepassingen. Zo kan het schoonmaakmiddel wat er voor zorgt dat marmer gepolijst en gekristalliseerd wordt worden gebruikt op vloeren, tafels, vensterbank, keukens, wanden gemaakt van marmer en kalkhoudende stenen. Als u met een schoonmaakmachine  het marmer gaat behandelen, kies dan voor een diamant  vloerpadDe ‘diamanten’ vloerpad is  voorzien van miljarden microscopisch kleine diamanten. In plaats van gebruik te maken van reinigingsmiddelen, poetsen en polijsten deze pads de vloer mechanisch schoon.

Toepassingsgebieden

✓  Marmeren vloertegels

✓  Wit marmer

✓  Zwart marmer

✓  Tafels en vloeren 

✓  Marmer badkamer

✓  Marmeren vensterbanken

✓  Marmer keukenblad 


Gebruiksaanwijzing
Ontvet het te behandelen oppervlak met hybride ontvetter kant en klaar  . Als de vloer, tafel, keuken of vensterbank goed ontvet is en helemaal schoon is dan kunt u beginnen met het kristalliseren van het marmeren oppervlak. (zoals bij een suikerklontje) Als nabehandeling kun je het oppervlak reinigen met alcodor  allesreiniger, dit schoonmaakproduct kunt je als onderhoudsmiddel gebruiken. Meng 1 deel Cristallo met 1 deel water en schud goed. Breng de gemengde pasta in parallelle banen aan op het vloergedeelte (1 m2). Wrijf de pasta ongeveer 3 - 4 minuten in het oppervlak . Laat de pasta niet drogen, voeg indien nodig water toe. Spoel met veel water en verwijder de opgeloste pasta. Verwijder zo nodig poederresten met een schone spons of pad.

Instructie tafels, vensterbank en keuken
Cristallo, water, grote schuurspons 

Instructie vloeren
Cristallo, water, eenschijfmachine, rode pad en witte pad

Productverbruik

20 - 40 gram per m2 / 150 tot 250 m2 met 5 kg

Speciaal advies
Het product is alleen effectief op marmeren en kalkhoudende oppervlakken 

Technische data
Opslagstabiliteit minstens 2 jaar
pH-waardeoplossing: 2
Ingrediënten Fluorsilicaten, oxalaten, oxaalzuur

Algemeen
Inhoud 1 Kilo
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren