Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cleanstar Solvent Koudontvetter V17, Geen Gevarentekens - 10 liter

Cleanstar Solvent Koudontvetter V17, Geen Gevarentekens - 10 liter

Cleanstar Solvent Koudontvetter V17, Geen Gevarentekens - 10 liter

  • Merk:Cleanstar
  • Model:1301020007
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 10 liter
  • Basis prijs€ 10,93 per liter
  • € 112,55

  • Incl. BTW € 136,19
Aantal Prijs Korting
9+ € 109,17 3.00 %
14+ € 106,92 5.00 %
19+ € 103,55 8.00 %

Cleanstar Solvent Koudontvetter V17 , Natuurlijke ontvetter, geen gevarentekens - 10 liter 


Voor bedrijven die geen aardolieproducten willen of mogen gebruiken als ontvetting solvent. Solvent Koudontvetter V17 is een geurloze natuurlijke ontvetter, op raapzaadolie basis en vrij van gevarensymbolen, hoe uniek is dat? Zelfs Inzetbaar in de food Industrie & H.A.C.C.P Norm. Solvent Koudontvetter V17 een uiterst mensvriendelijk product. Veilig in gebruik vanwege het ontbreken van gechloreerde koolwaterstoffen en aromaten, tevens is het product vrijwel geurloos en behoeft het niet als gevaarlijk te worden geclassificeerd. Zonder H- en P-zinnen, dit is revolutionair en een product van de toekomst. Cleanstar Solvent Koudontvetter V17 is geschikt voor het verwijderen van diverse oliën en vetten.  Cleanstar Solvent Koudontvetter V17 heeft zeer goede ontvettende eigenschappen en kan ook als oplosversterker worden toegepast. Solvent Koudontvetter V17 is ook zeer geschikt voor de levensmiddelenindustrie, voedselverwerking en food sector. Cleanstar Solvent Koudontvetter V17 voldoet aan de H.A.C.C.P.-richtlijnen. Solvent Koudontvetter V17 het veilige en doeltreffende antwoord op andere middelen die white spirit, gasolie, mazout en wasbenzine bevatten. De Solvent Koudontvetter V17 hiervoor het veilige alternatief en zelf zonder enige gevaren symbolen, volledig veilig en verantwoord. Werkt uw bedrijf volgens de MVO-richtlijnen en mag deze geen aardolieproducten gebruiken? Solvent Koudontvetter V17 het perfecte alternatief. Door zijn oploskracht kan Solvent Koudontvetter V17 zelfs als ‘oplosversterker’ worden toegepast in systemen met beperkt oplossend vermogen.

Speciale voordelen:
✓ Volgens H.A.C.C.P.-richtlijnen
✓ In de Foodsector te gebruiken
✓ Zeer hoog vlampunt: ca. 180°C
✓ Geen gevarentekens- gevarensymbolen
✓ Vrijwel geurloos
✓ MVO product
✓ Puur natuurproduct
✓ Verspreidt geen schadelijke dampen
✓ Kostenbesparend zeer geconcentreerd
✓ Geen onnodige productietijd
✓ Solvent Koudontvetter V17 is VOS vrij
✓ Wordt gemakkelijk afgebroken, bijv.; gasolie en white spirit
✓ Vrij van aromaten en andere aardoliecomponenten
✓ Bevat geen gechloreerde koolwaterstoffen zoals methyleenchloride en 1.1.1 trichloorethaan.

Toepassingen:
Solvent Koudontvetter V17 kan bepaalde kunststoffen en rubbers aantasten. Met name natuurrubber, EPDM en neopreen. Bij gebruik van siliconen of NBR-rubber wordt geadviseerd eerst uit te testen. Terwijl kunststoffen als PMMA, PE, PP, polycarbonaat, polystyreen, polyamide-6 en viton relatief ongevoelig zijn voor de inwerking van Solvent Koudontvetter V17 (Bij twijfel altijd testen op een minder zichtbare plaats).

✓ Spoeltafels
✓ Gereedschappen
✓ Auto-onderdelen
✓ Kogellagers
✓ Machines & Smeermiddelen
✓ Elektrische apparatuur
✓ Motoren en machineonderdelen
✓ Kettingen en transportbanden

Productgegevens:
Kleur: transparant
Vlampunt °C 180 graden
Verpakking: 10, 20, 60 en 210 liter

Werkwijze en dosering: 
Solvent Koudontvetter V17 dient puur gebruikt te worden. Solvent Koudontvetter V17 kan via verstalen en via dompelen worden gebruikt.
Straal stand: Straal deSolvent Koudontvetter V17 rechtstreeks op het te reinigen object. Laat het product enige tijd inwerken, hierna afnemen met een doek. richt de straal gericht op het opervlakte voor intense werking.
Dompelen: dompel het object in Solvent Koudontvetter V17 Laat het product enige tijd inwerken. Hierna het object uit laten lekken en evt. droogwrijven.

Algemeen
Inhoud 10 liter
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren