Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cleanstar Sanitairreiniger S35 - Dagelijks Gebruik - Krachtig 1

Cleanstar Sanitairreiniger S35 - Dagelijks Gebruik - Krachtig 1

Cleanstar Sanitairreiniger S35 - Dagelijks Gebruik - Krachtig 1

  • Merk:Cleanstar
  • Model:1302020001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 3,77 per liter
  • € 3,88

  • Incl. BTW € 4,69

Beschikbare opties:

Cleanstar Sanitairreiniger S35 - Reinigingsmiddel - Sanitair & Onderhoud
Dit reinigingsmiddel is voor de dagelijkse reiniging van sanitair en complete toiletgroepen. Cleanstar Sanitairreiniger S35 is multifunctioneel inzetbaar reinigingsmiddel, Cleanstar Sanitairreiniger S35 geeft een frisse geur en verhoogt de dagelijkse hygiëne. De dagelijkse Cleanstar Sanitairreiniger S35 is voor toiletgroepen, badkamers, tegelvloeren, tegelwanden en sanitaire ruimtes te gebruiken. Dit reinigingsmiddel is ook prima inzetbaar in sauna complexen, zwembaden en wellness ruimtes, dit heeft te maken met de verwijderkracht. Cleanstar Sanitairreiniger S35 verwijdert namelijk ook huidvet, kalkaanslag en zeepresten, shampoo resten en kan zonder problemen op elk waterbestendig oppervlak worden gebruikt. Cleanstar Sanitairreiniger S35 is een veilig en mild alkalisch reinigingsmiddel. Je kunt dit product ook goed als wc-reiniger gebruiken of met een sproeiflacon om beter onder randen en in hoekjes te reinigen. De langdurige frisse geur zorgt voor een doeltreffende reiniging Dit reinigingsmiddel heeft een PH-waarde van 8,5 en kan probleemloos worden gebruik voor vele toepassingen. 

Speciale voordelen:
✓ Frisse geur
✓ Multifunctioneel product
✓ Verhoogt de Hygiëne
✓ Mag dagelijks gebruikt worden

Toepassingen: 
✓ W.C.-randen
✓ Toiletpotten
✓ Tegelvloeren
✓ Tegelwanden
✓ Wasbakken
✓ Badkamers
✓ Zwembaden
✓ Wellness ruimtes
✓ Sauna complexen

Productgegevens:
Kleur: rood
PH- waarde: 8,5
Sterkte: Type 3
Verpakking: doos 12 x 1 liter en 5 liter can

Werkwijze & Dosering: 
Cleanstar Sanitairreiniger S35 kun je gebruiken door ongeveer 1% (bv 50ml op 5 liter water doseren), dit geldt voor normaal regulier gebruik. Voor gebruik in een sproeiflacon, flacon eerst vullen met 500ml water en vervolgens 20ml Cleanstar Sanitairreiniger S35 toevoegen.
TIP: Gebruik in de toiletpot of urinoir een beetje van de gebruiksoplossing en reinig daarna licht schrobbend met een toiletborstel. Overige vervuilde oppervlakten kunnen met de sanitair-spons worden gereinigd, nadrogen met een schone sanitair-doek. Vloeren kunnen worden gereinigd door middel van moppen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren