Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cleanstar Orange Extract Reinigingsmiddel - 10 liter

Cleanstar Orange Extract Reinigingsmiddel - 10 liter

Cleanstar Orange Extract Reinigingsmiddel - 10 liter

  • Merk:Cleanstar
  • Model:1301020003
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 0,00 per liter
  • € 83,60

  • Incl. BTW € 101,16

Beschikbare opties:

Cleanstar Orange Extract Reiniger, Speciaal Reinigingsmiddel voor Drukkerijen - 10 liter 

                    Cleanstar Orange Extract Reiniger is uitermate geschikt voor het reinigen van rollen en screens van drukpersen, perfect voor zeefdrukkerijen en andere textieldruk bedrijven. Cleanstar Orange Extract Reiniger is een uiterst mensvriendelijke reiniger en ontvetter in 1. Veilig in gebruik vanwege natuurlijke grondstoffen en aromaat arme koolwaterstoffen en petroleumdestillaten. Cleanstar Orange Extract Reiniger heeft een uitmuntend oplossend vermogen voor het verwijderen van vervuilingen zoals olie, vetten, inkt enz.

Natuurlijke ontvettings- en reinigingskracht
Cleanstar Orange Extract Orange is een product op het gebied van ontvettings- en reinigingsmiddelen op basis van oplosmiddelen. De "natuurlijke ontvettings- en reinigingskracht" van Orange Extract Reiniger werkt gemakkelijk in op allerlei soorten vervuilingen welke de doeltreffendheid en de werking van de vervuilde apparatuur belemmeren. Cleanstar Orange Extract Reiniger is speciaal ontwikkeld voor gebruik op plaatsen waar men genoodzaakt is het reinigingsmiddel af te spuiten en te lozen, zodat het in direct contact kan komen met het milieu. Gelet op het natuurlijke karakter van Orange Extract Reiniger is het een revolutionair product en een vervanger voor vele conventionele, milieubelastende en chemische ontvetters/reinigers op basis van oplosmiddelen.

Speciale voordelen:
✓ Aromaat vrij en 100% milieuveilig
✓ Volledig biologisch afbreekbaar
✓ Reinigen en ontvetten ineen
✓ Slim product (geen omschakeltijd)
✓ Zuinig in gebruik en tijdbesparend
✓ Frisse Geur en laat geen residu achter
✓ Geen schadelijke oplosmiddelen
✓ Geen gechloreerde koolwaterstoffen
✓ Veilig op alle metaal- en de meeste kunststof soorten
✓ Natuurlijk oplosmiddel mag in contact komen met milieu
✓ Orange Extract Reiniger heeft een hoog vlampunt (>55°C)

Toepassingen bij de volgende problematiek:
Cleanstar Orange Extract Reiniger is toe te passen als reiniger/ontvetter voor machines, kogellagers, kettingen, transportbanden, gereedschappen, filters die vervuild zijn met olie, vet, lijm, kleurstoffen, inkt, kitresten etc. Het verwijderen van stickers en lijmresten op metaal, kunststof etc. Het reinigen van rollen en screens van drukpersen. Tevens is Orange Extract Reiniger geschikt om niet uitgehard purschuim te verwijderen. De vuilste machines, gereedschappen en/of ruimtes kunnen snel en veilig door de veelzijdige werking van Orange Extract Reiniger worden schoongemaakt, het lost de kleef-laag op, waarmee vuil, vet en andere verontreinigingen zich aan het oppervlak vasthechten en dringt diep door in deze verontreiniging, zodat de "opgeloste" verontreiniging op een eenvoudige en doeltreffende manier verwijderd kan worden.

Toepassingen:
✓ Rollen & screens van drukpersen.
✓ Bitumen
✓ Uitgehard Purschuim
✓ Machines en lagers
✓ Inkt, hars en lijmen
✓ Vet en olie
✓ Filters en onderdelen
✓ Stickers en lijmresten
✓ Kogellagers en kettingen
✓ Gereedschappen
✓ Lost de kleeflagen op
✓ Sticker laag op metaal & kunststof

Productgegevens:
Kleur: transparant
Substantie: vloeibaar
Geur: frisse geur
Verpakking: 5, 25 en 210 liter

Werkwijze & Dosering:
Cleanstar Orange Extract Reiniger heeft een enorm penetrerend vermogen en is al effectief als er een weinig is aangebracht. Orange Extract Reiniger dient puur gebruikt te worden en is aan te brengen door middel van sprayen, doek/kwast of door middel van dompelen.
Sprayen: het te behandelen apparaat of object in-sprayen met Orange Extract Reiniger en enige tijd in laten werken, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht.
Doek/kwast: het te behandelen apparaat of object afnemen met een doek/kwast voorzien van Orange Extract Reiniger hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht.
Dompelen: dompel het te behandelen apparaat of object in de Orange Extract Reiniger laat het enige tijd inwerken, haal het object of apparaat uit het dompelbad en laat het uitlekken, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren