Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cleanstar Interieur Verfrisser W74 - Geur

Cleanstar Interieur Verfrisser W74 - Geur

Cleanstar Interieur Verfrisser W74 - Geur

  • Merk:Cleanstar
  • Model:1303020002
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 11,30 per liter
  • € 11,30

  • Incl. BTW € 13,67

Beschikbare opties:

Cleanstar Interieur Verfrisser W74 - Reinigingsmiddel - Interieur & Onderhoud
Cleanstar Interieur Verfrisser W74 elimineert direct vieze geuren en verfrist op een krachtige manier de ruimte. CleanstarInterieur Verfrisser W74 is het perfecte product voor het elimineren van onaangename geuren, achtergelaten door mens en dier, zoals tabak, voedsel, lichaamsgeur en natte hond. Cleanstar Interieur Verfrisser W74 verdrijft naast het bovenstaande een breed scala aan vieze geuren, het reinigingsmiddel wordt snel opgenomen en de onaangename geur verdwijnt snel en wordt vervangen door een heerlijke frisse geur. Het interieur ruikt weer fris als nooit tevoren.

Cleanstar Interieur Verfrisser W74 kan ook worden gebruikt bij oplevering van woningen of ontruimingen van huurwoningen, dierenasiels, voedselindustrie, kantoor-rookruimtes, trappenhuizen, sportruimtes en meer. Cleanstar Interieur Verfrisser W74 zorgt voor een onberispelijk resultaat bij het schoonmaken. De schoonmaakbranche kent zijn eigen kleurcodes voor de te reinigen voorwerpen en oppervlakten. Blauw associëren we vaak met water – en staat voor interieur en het reinigen en desinfecteren ervan.

Speciale voordelen:
✓ Elimineert vieze geuren
✓ Reinigt en ontvet
✓ Langdurige Frisse geur
✓ Multifunctioneel product
✓ Verhoogt de hygiëne
✓ Hoog geconcentreerd daardoor effectief

Toepassingen:

✓ Vloeren, deuren en wanden
✓ Rookruimtes
✓ Kunststoftafels, Vensterbanken en Lamellen
✓ Kunststoffen en Trappenhuizen
✓ Kantoorruimtes, winkelruimtes en woonruimtes
✓ Sportruimtes en Vervuilde bedrijfsruimtes
✓ Dierenasiels en dierenverblijven
✓ Voedselverwerking en Horeca

Productgegevens:
Kleur: blauw
Geur: langdurig fris
PH- waarde: 8
Verpakking: doos 12 x 1 liter

Werkwijze & dosering: 
Cleanstar Interieur Verfrisser W74 kan in een sproeiflacon gebruikt worden maar ook als toevoeging in bijvoorbeeld mop water. Doseer 2% in een emmer met warm water voor ruimte reiniging. Doseer 10% oplossing in een sproeiflacon. Spray vervolgens in het midden van de ruimte in de lucht. Zorg ervoor dat de nevel niet terecht komt op meubilair.

Tips voor gebruik:
Bij sprayen: doseer ongeveer 1 deel Cleanstar Interieur Verfrisser W74 op 10 delen water (10%) in een sproeiflacon. Bij ruimtereiniging: doseer ongeveer 1 deel Cleanstar Interieur Verfrisser W74 op 50 delen water (2%) in een emmer. Spray in het midden van de ruimte in de lucht. Zorg dat de nevel niet op meubilair terecht komt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren