Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cleanstar Industriële Vloerreiniger, kan in scrobzuigmachine - 10 liter

Cleanstar Industriële Vloerreiniger, kan in scrobzuigmachine - 10 liter

Cleanstar Industriële Vloerreiniger, kan in scrobzuigmachine - 10 liter

  • Merk:Cleanstar
  • Model:1304010002
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 10 liter
  • Basis prijs€ 3,66 per liter
  • € 37,64

  • Incl. BTW € 45,55
Aantal Prijs Korting
9+ € 36,52 3.00 %
14+ € 35,76 5.00 %
19+ € 34,63 8.00 %

Cleanstar Industriële Vloerreiniger - kan in scrobzuigmachine - 10 liter

Cleanstar Industriële Vloerreiniger is een krachtige biologische industriële vloerreiniger, deze reiniger kan gebruikt worden in een schrob-zuigmachine. Deze industriële reiniger lost kleeflagen op en laat een antislip effect achter, dit zorgt voor een veilige werkomgeving. Cleanstar Industriële Vloerreiniger is een geconcentreerde Industriële vloerreiniger op basis van natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen. Cleanstar Industriële Vloerreiniger is een vloerreiniger van de 21e eeuw, en is het "nieuwste" op het gebied van de industriële vloerreinigers, voor gebruik in schrob/zuigmachines maar ook voor eventueel handmatig gebruik.  De "actieve vernieuwingskracht" van Cleanstar Industriële Vloerreiniger werkt gemakkelijk in op allerlei soorten vuil, van minerale-, plantaardige- en dierlijke oliën, vetten tot zware industriële opgehoopte vetlagen en oude waslagen. Gelet op het natuurlijke karakter van Cleanstar Industriële Vloerreiniger is het een revolutionaire industriële vloerreiniger en een vervanger voor vele conventionele, milieubelastende en chemische reinigingsmiddelen. Cleanstar Industriële Vloerreiniger zorgt ervoor dat vloeren geen voedingsbodem worden voor bacteriën. Door het gebruikt van deze industriële vloerreiniger laat u een hygiënische indruk achter en geeft u slipgevaar geen kans. Het verwijderen van industriële vervuilingen is doorgaans alleen mogelijk met de meest corrosieve producten, en is normaal gesproken zeer arbeidsintensief, met Cleanstar Industriële Vloerreiniger verwijderd u deze vervuiling in een fluitje van een cent.


Speciale voordelen
✓ Volledig biologisch afbreekbaar MVO
✓ Effectief bij zware vervuiling
✓ Roestwerende eigenschappen
✓ Geeft een antislip effect
✓ Superconcentraat
✓ Niet corrosief en niet brandbaar
✓ Kan gebruikt worden in Schrob zuigmachine

Olie-Vetafscheider:
Cleanstar Industriële Vloerreiniger emulgeert de zware vervuiling tot een emulsie, zodat bij gebruik van een olie- vetafscheider er geen nadelige gevolgen zullen zijn. De vervuiling (olie) zal zich scheiden van de reinigingsoplossing.

Toepassingen:
✓ Vervuiling van inkt verwijderen
✓ Oude waslagen op vloeren
✓ Harde of elastische vloeren
✓ Bandensporen van heftrucks en pompwagens
✓ Vuilresten van minerale-, plantaardige- en dierlijke oliën en vetten

Productgegevens:
Kleur: Transparant
PH- waarde: 13
Sterkte: Type 5
Verpakking: 10 liter, 20 liter en 200 liter

Werkwijze & Dosering: 
Cleanstar Industriële Vloerreiniger kan makkelijk verdund worden met water. De verhouding 1:10 tot 1:50 wordt vaak gebruikt, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de mate en soort vervuiling. In sommige gevallen wordt Cleanstar Industriële verdund tot 1:75. Cleanstar Industriële Vloerreiniger is aan te brengen door middel van sprayen, met een borstel/doek of schrob/zuigmachine.
Handmatig aanbrengen: Het te behandelen oppervlak in sprayen/moppen/schrobben, en afnemen met schoon water.
Machinaal: Raadpleeg de documentatie van de desbetreffende machine voor de juiste verdunning/toevoeging van Cleanstar Industriële Vloerreiniger
Extreme vervuilingen: Bij extreme vervuiling op de vloer is het aan te bevelen de vervuiling eerst te bevochtigen met een verdunning, zodat deze in kan werken op de hardnekkige vervuiling, en daarna de gewone machinale handeling uit te voeren.

Let op:
Na gebruik op glas direct afspoelen met water en voordat het op aluminium wordt gebruikt eerst uittesten. Het product kan bij een hoge concentratie verf en laklagen dof maken. Na gebruik altijd afspoelen met water of afnemen met een natte/vochtige spons/doek/dweil/mop. Deze gegevens zijn informatief, U dient immer bij twijfel de bestendigheid eerst uit te testen.

Algemeen
Inhoud 10 liter
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren