Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cleanstar Graffiti Cleaner

Cleanstar Graffiti Cleaner

Cleanstar Graffiti Cleaner

  • Merk:Fayon
  • Model:1311010003
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 9,46 per liter
  • € 9,75

  • Incl. BTW € 11,79

Beschikbare opties:

Cleanstar Graffiti Cleaner – Graffiti verwijderen
Cleanstar Graffiti Cleaner verwijderd snel en grondig industriële inkt soorten en verf sporen.
Dit product staat garant voor een goede en snelle reiniging, wat resulteert in kostenbesparing maar vooral in een veilige werkomgeving.
Cleanstar Graffiti Cleaner is namelijk een ecologisch product dat is samengesteld uit volledig biologisch afbreekbare ingrediënten opgebouwd uit aromaat-vrije oplosmiddelen. Tevens is dit product doeltreffend en heeft een hoge verwijderingskracht en hoog vlampunt. Cleanstar Graffiti Cleaner wordt vaak toegepast voor het reinigen van vervuilde drukpersmachines, inktplaten, rollen, screens, gereedschap etc. die vervuild zijn met inkt (op oplosmiddelen- en waterbasis), kleurstoffen, lijm, bepaalde verf soorten. Het verwijderen van graffiti en bepaalde soorten stickers en lijmresten op metaal, kunststof en het reinigen van verfkwasten. Het verwijderen van P.V.C. belettering op dekzeilen van vrachtwagens.
Dit reinigingsmiddel in tegenstelling tot andere middelen geeft GEEN schadelijke dampen af en is NIET agressief. Door de perfecte samenstelling is dit product NIET tijdrovend en daardoor MINDER arbeidsintensief.
Cleanstar Graffiti Cleaner is een vervanger voor vele licht ontvlambare of chemische en milieu belastende oplosmiddelen zoals: tri, thinner, wasbenzine, alcohol enz.

Speciale voordelen
✓ Volledig biologische afbreekbaar
✓ Hoog penetrerend vermogen
✓ Veilig op de meeste kunststof- en metaal soorten
✓ Bevat totaal geen gechloreerde koolwaterstoffen
✓ Hoog vlampunt en waterverdunbaar
✓ Kan door biologisch karakter andere oplosmiddelen vervangen.

Toepassingen
✓ Vervuilde drukpersmachines
✓ Inktplaten, rollen, screens en gereedschappen
✓ Graffiti en kleurstoffen
✓ Stickers en lijmresten op metaal, kunststof
✓ Het reinigen van verfkwasten
✓ Het verwijderen van P.V.C. belettering op dekzeilen van vrachtwagens

Werkwijze en dosering
1. Cleanstar Graffiti Cleaner heeft een enorm penetrerend vermogen en is al effectief als er een weinig is aangebracht. Aanbrengen door middel van sprayen, doek/kwast of door middel van dompelen.
2. Sprayen: Het te behandelen apparaat of object insprayen met enige tijd in laten werken, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht
3. Doek/kwast: Het te behandelen apparaat of object afnemen met een doek/kwast voorzien van Cleanstar Graffiti Cleaner, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht.
4. Dompelen: Dompel het te behandelen apparaat of object in het product laat het enige tijd inwerken, haal het object of apparaat uit het dompelbad en laat het uitlekken, hierna afnemen met een droge doek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren