Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cleanstar Citromilk Clean, Inkt & Lijm verwijderen - 10 liter

Cleanstar Citromilk Clean, Inkt & Lijm verwijderen - 10 liter

Cleanstar Citromilk Clean, Inkt & Lijm verwijderen - 10 liter

  • Merk:Cleanstar
  • Model:1301020001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 150,65 per liter
  • € 150,65

  • Incl. BTW € 182,29

Cleanstar Citromilk Clean, Reinigen & Ontvetten – Speciaal oplosmiddel - 10 liter                                           

Met Cleanstar Citromilk Clean wordt veel gebruikt in de Kunststofindustrie, je kunt ermee reinigen en ontvetten, Ook perfect voor Hot Melt Lijmresten. Cleanstar Citromilk Clean is een van de schoonmaakmiddelen die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Cleanstar Citromilk Clean is het perfecte product voor het verwijderen van Lijm, Inkt, Hot-Melt Lijmresten. Cleanstar Citromilk Clean is ook geschikt voor het verwijderen van kleurstoffen die gebruikt worden in de kunststofindustrie.

Cleanstar Citromilk Clean is een ecologisch product en volledig biologisch afbreekbaar, zorgt voor een diepe reiniging en ontvet direct. Cleanstar Citromilk Clean is een industriële reiniger en behoort tot de slimme producten,  is een mensvriendelijke industriële reiniger op basis van een natuurlijk oplosmiddel. Cleanstar Citromilk Clean is opgebouwd uit natuurlijke aromaat-vrije oplosmiddelen, die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Citromilk Clean is het meest natuurlijke op het gebied van ontvettings- en reinigingsmiddelen op basis van oplosmiddelen.

De "natuurlijke ontvettings- en reinigingskracht" van Citromilk Clean werkt gemakkelijk in op allerlei soorten vervuilingen welke de doeltreffendheid en de werking van de vervuilde apparatuur belemmeren. Citromilk Clean is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van gemorste Hot-Melt van lijmapparaten en het verwijderen van kleurstoffen die gebruikt worden in de kunststofindustrie. Gelet op het natuurlijke karakter van Citromilk Clean is het een revolutionair product en een vervanger voor vele conventionele, milieubelastende en chemische ontvetters/reinigers op oplosmiddelen basis.

Speciale voordelen

✓ Volledig biologisch afbreekbaar
✓ 100% milieuveilig
✓ Biologisch afbreekbaar
✓ Reinigen en ontvetten
✓ Slim product
✓ Vele toepassingen
✓ Zuinig in gebruik
✓ Hoog Geconcentreerd
✓ Natuurlijk oplosmiddel
✓ Perfecte reiniger voor Hot Melt lijmresten

Toepassingen
Cleanstar Citromilk Clean is toe te passen als reiniger/ontvetter voor machines, kogellagers, kettingen, transportbanden, gereedschappen, filters etc. die vervuild zijn met olie, vet, lijm, kleurstoffen, inkt, Hot-Melt lijmen etc. Het verwijderen van stickers en lijmresten op metaal, kunststof etc. Citromilk Clean is uitermate geschikt voor het reinigen van kleurmengers en andere apparatuur in de kunststofindustrie die vervuild zijn met kleurstoffen e.d.. De vuilste machines, gereedschappen en/of ruimtes kunnen snel en veilig door de veelzijdige werking van Citromilk Clean worden schoongemaakt, het lost de kleeflaag op waarmee vuil, vet en andere verontreinigingen zich aan het oppervlak vasthechten en dringt diep door in deze verontreiniging, zodat de "opgeloste" verontreiniging op een eenvoudige en doeltreffende manier verwijderd kan worden. 

✓ Inkt
✓ Machines
✓ Filters
✓ Stickers en lijmresten
✓ Kogellagers en kettingen
✓ Transportbanden
✓ Gereedschappen
✓ Lost de kleeflagen op
✓ Sticker laag op metaal & kunststof
✓ Kleurmengers & kleurstoffen
✓ kunststofindustrie

Productgegevens
Kleur: licht geel
Substantie: vloeibaar
Geur: Citrus
Relatieve dichtheid: 0,876 g/ml
Vlampunt: 73ºC
Zelfontbrandingstemperatuur: >200ºC
Oxidatie-eigenschappen: geen
Oplosbaarheid: wateroplosbaarheid: emulgeer baar
Verpakking: 5, 25 en 210 liter

Werkwijze & Dosering

Citromilk Clean heeft een enorm penetrerend vermogen en is al effectief als er een weinig is aangebracht. Citromilk Clean dient puur gebruikt te worden en is aan te brengen door middel van sprayen, doek/kwast of door middel van dompelen. 
Doek/kwast: het te behandelen apparaat of object afnemen met een doek/kwast voorzien van Citromilk Clean, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht.
Dompelen: dompel het te behandelen apparaat of object in de Citromilk Clean, laat het enige tijd inwerken, haal het object of apparaat uit het dompelbad en laat het uitlekken, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht.
Sprayen: het te behandelen apparaat of object in-sprayen met Citromilk Clean en enige tijd in laten werken, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren