Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cleanstar Autoshampoo Wax, 10 liter

Cleanstar Autoshampoo Wax, 10 liter

Cleanstar Autoshampoo Wax, 10 liter

  • Merk:Cleanstar
  • Model:1316010001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 5,78 per liter
  • € 59,55

  • Incl. BTW € 72,06

Cleanstar Autoshampoo Wax, 10 liter 


Krachtige autoshampoo met hoogwaardige wax ingrediënten voor een complete reiniging.
Cleanstar autoshampoo wax is een krachtige, geconcentreerde en water-verdunbare autoshampoo, op basis van natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare actieve bestanddelen. Deze autoshampoo is speciaal door de toevoeging van diverse hoogwaardige wax soorten. Deze autoshampoo heeft een perfecte "Was- en Waxkracht", het werkt gemakkelijk in op allerlei soorten vuil en opgehoopt vet. Deze natuurlijke cleanstar autoshampoo wax is revolutionair door het twee in een component en het ecologische karakter. Cleanstar autoshampoo wax heeft roestwerende eigenschappen die de oppervlaktespanning van de reinigingsoplossing zodanig verlagen dat zelfs in kleine haarscheurtjes optimale gereinigd wordt. De autoshampoo wordt vaak gebruikt als vervanger is voor conventionele, milieubelastende en chemische autoshampoos. Wax bevat waterverzachtende bestanddelen, is niet corrosief en niet brandbaar, dus veilig in gebruik, Cleanstar autoshampoo wax is 100 % biologisch.

Speciale Voordelen:
✓ Autoshampo heeft een veelzijdige werking en is een superconcentraat
✓ Lost de kleeflagen op en emulgeert verontreiniging
✓ Beschermd de laklaag van voertuigen
✓ Laat tijdens de reiniging een diepglanzende filmlaag achter
✓ Bevat naast shampoo extracten ook hoogwaardige wax soorten
✓ Kan in combinatie met een hogedruk-apparaat en schuimkanon gebruikt worden

Toepassingen:
Cleanstar Autoshampoo-Wax is speciaal ontwikkeld voor het wassen,
beschermen en onderhouden van voertuigen.
✓ Auto’s
✓ Motoren
✓ Vrachtwagens
✓ Bussen
✓ Vliegtuigen
✓ Landbouwmachines
✓ Autowasstraten

Werkwijze en dosering:
Cleanstar Autoshampoo Wax kan afhankelijk van de mate en soort vervuiling verdund worden met water van 1:25 tot 1:150, in sommige gevallen tot 1:250. Cleanstar Autoshampoo-Wax aanbrengen door middel van een spons, borstel/doek of door middel van een hogedruk-apparaat of schuimkanon. Spons: Het te behandelen oppervlak van beneden naar boven in-sponzen met een oplossing van Cleanstar Autoshampoo-Wax, in laten werken en afspoelen met water. Borstel/Doek: Een verdunning van Cleanstar Autoshampoo-Wax aanbrengen met behulp van een borstel/doek op het te behandelen oppervlak, de oplossing in laten werken, borstel/veeg de vervuiling af en naspoelen met water. Hogedruk: Volg de instructies van het hogedruk-apparaat op voor de juiste toevoeging van Cleanstar Autoshampoo Wax. Schuimkanon: Volg de instructies van het apparaat op voor de juiste toevoeging van Cleanstar Autoshampoo-Wax.

Letop:
CleanstarAutoshampoo Wax niet gebruiken bij een temperatuur beneden 4oC. Cleanstar Autoshampoo Wax kan in normaal gebruikelijke verdunning (± 1:100) veilig op allerlei mogelijke materialen gebruikt worden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren