Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cleaner Dissolve Paint - Lijm & Verf Verwijderen

Cleaner Dissolve Paint - Lijm & Verf Verwijderen

Cleaner Dissolve Paint - Lijm & Verf Verwijderen

  • Merk:Fayon
  • Model:1311010002
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 17,56 per liter
  • € 18,08

  • Incl. BTW € 21,88

Beschikbare opties:

Dissolve Paint Cleaner
Dissolve Paint Cleaner is een veilige, krachtige reiniger voor verwijdering van diverse  vervuilingen zoals: kleefstoffen, kitten, harsresten, bitumen, teer, verven (ook uitgehard) en inktresten. Daarnaast kan het gebruikt worden om bepaalde plastics en wassen week te maken of op te lossen. Tevens is Dissolve Paint Cleaner te gebruiken om flux te verwijderen van printed circuit boards.

Toepassing

Dissolve Paint Cleaner is een krachtige reiniger voor, lijm mengers (2 componenten), machines en vloeren die vervuild zijn met inkten, verven, harsen, teer en bitumineuze vervuilingen. Dissolve Paint Cleaner is uitermate geschikt voor het verwijderen van harsen/kunststoffen als: polyamides, polyesters, polystyreen, polyurethaan, etc.

Werkwijze
Dissolve Paint Cleaner heeft een enorm penetrerend vermogen en is al effectief als er een weinig is aangebracht.
Dissolve Paint Cleaner aanbrengen door middel van verpompen/spoelen of door middel van dompelen.
Verpompen/spoelen: verpomp de vloeistof door of over de te reinigen objecten (eventueel middels een High Volume Low Pressure-pomp) en laat het enige tijd circuleren. Bij onvoldoende resultaat eventueel herhalen.
Dompelen: dompel het te behandelen apparaat of object in de Dissolve Paint Cleaner, laat het enige tijd inwerken, haal het object of apparaat uit het dompelbad en laat het uitlekken, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht.

Speciale voordelen
Dissolve Paint Cleaner bevat geen schadelijke oplosmiddelen en is mensvriendelijk en veilig in gebruik. Dissolve Paint Cleaner reinigt snel en efficiënt, heeft een uitstekend penetrerend vermogen zodat het ook toegepast kan worden voor gebruik op moeilijk te bereiken plaatsen. Dissolve Paint Cleaner bevat totaal geen gechloreerde koolwaterstoffen, maar is opgebouwd uit aromaat-vrije oplosmiddelen. Dissolve Paint Cleaner is veilig op de meeste kunststof- en metaal soorten. Dissolve Paint Cleaner heeft een hoog vlampunt en is in water verdunbaar, heeft een neutrale geur en is volledig biologisch afbreekbaar. Dissolve Paint Cleaner  is een multifunctioneel product wat diverse andere oplosmiddelen kan vervangen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren