Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Cleanstar Citrus Cleaner Bio, Industriële Reiniger - 10 liter

Cleanstar Citrus Cleaner Bio,  Industriële Reiniger - 10 liter

Cleanstar Citrus Cleaner Bio, Industriële Reiniger - 10 liter

  • Merk:Cleanstar
  • Model:1301020002
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 12,29 per liter
  • € 122,85

  • Incl. BTW € 148,65
Aantal Prijs Korting
9+ € 119,17 3.00 %
14+ € 116,71 5.00 %
19+ € 113,02 8.00 %

Cleanstar Citrus Cleaner Bio, Speciaal oplosmiddel  ✓ Beste Bio Industriële Reiniger - 10 liter                   

Citrus Cleaner Bio mag in contact komen met het milieu en hoeft niet onmiddellijk afgespoeld te worden! Verwijderd zelfs uitgehard Purschuim. Citrus Cleaner Bio is speciaal ontwikkeld in situaties waar het reinigingsmiddel direct afgespoten moet worden omdat het in contact komt met het milieu. In deze situaties kun je Citrus Cleaner Bio gebruiken omdat dit reinigingsmiddel in contact mag komen met het milieu. Citrus Cleaner Bio is een uniek product van moeder natuur. Het natuurlijke karakter van Citrus Cleaner Bio Citrus maakt het product mensvriendelijk en ecologisch verantwoord. Citrus Cleaner Bio is volkomen aromaat vrij en volledig biologisch afbreekbaar. Citrus Cleaner Bio is een industriële ontvetter en reiniger in één, 1 van de slimme producten. Citrus Cleaner Bio is opgebouwd uit natuurlijke aromaat-vrije oplosmiddelen, die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Citrus Cleaner Bio is een product van de 21e eeuw, en is het meest natuurlijke op het gebied van ontvettings- en reinigingsmiddelen op basis van oplosmiddelen. De "natuurlijke ontvettings- en reinigingskracht" van Citrus Cleaner Bio werkt gemakkelijk in op allerlei soorten vervuilingen welke de doeltreffendheid en de werking van de vervuilde apparatuur belemmeren. Gelet op het natuurlijke karakter van Citrus Cleaner Bio is het een revolutionair product en een vervanger voor vele conventionele, milieubelastende en chemische ontvetters - reinigers op oplosmiddelen basis. 


Speciale voordelen:

✓ Aromaat vrij en 100% milieu veilig
✓ Volledig biologisch afbreekbaar
✓ Reinigen en ontvetten ineen
✓ Slim product (geen omschakeltijd)
✓ Zuinig in gebruik
✓ Tijdbesparend
✓ Laat geen residu achter
✓ Geen schadelijke oplosmiddelen
✓ Geen gechloreerde koolwaterstoffen
✓ Veilig op alle metaal- en de meeste kunststof soorten
✓ Natuurlijk oplosmiddel mag in contact komen met milieu

Toepassingen bij de volgende problematiek:
Het reinigen van vervuilde machines, gereedschap, onderdelen, kettingen, lagers, filters etc. die vervuild zijn met vet, olie, inktresten, bitumen, tectyl, harsen, lijmen etc. Het verwijderen van niet uitgehard purschuim. Het reinigen of verwijderen van genoemde voorbeelden is veelal alleen mogelijk met de meest agressieve chemische en milieubelastende oplosmiddelen en is veelal een tijdrovende en arbeidsintensieve klus, wat inhoud dat er onnodige productietijd verloren gaat door de lange omschakel tijd, met Citrus Cleaner Bio is dit niet nodig, een slim product, werkt tijdbesparend.

Toepassingen:
✓ Bitumen
✓ Uitgehard Purschuim
✓ Machines en lagers
✓ Inkt, hars en lijmen
✓ Vet en olie
✓ Filters en onderdelen
✓ Stickers en lijmresten
✓ Kogellagers en kettingen
✓ Gereedschappen
✓ Lost de kleeflagen op
✓ Sticker laag op metaal & kunststof

Productgegevens:

Kleur: transparant
Substantie: vloeibaar
Geur: Citrus, frisse geur
Verpakking: 5, 10, 25 en 210 liter

Werkwijze & Dosering: 

Citrus Cleaner Bio heeft een penetrerend vermogen en is al effectief als er een weinig is aangebracht.
Citrus Cleaner Bio dient puur gebruikt te worden en is aan te brengen door middel van sprayen, doek/kwast of door middel van dompelen. Sprayen: het te behandelen apparaat of object in-sprayen met Citrus Cleaner Bio en enige tijd in laten werken, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht.
Doek/kwast: het te behandelen apparaat of object afnemen met een doek/kwast voorzien van Citrus Cleaner Bio, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht. Dompelen: dompel het te behandelen apparaat of object in de Citrus Cleaner Bio, laat het enige tijd inwerken, haal het object of apparaat uit het dompelbad en laat het uitlekken, hierna afnemen met een droge doek of afspoelen met water en/of lucht.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren