Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Biodore® bord rond 1 vaks palmblad -24cm

Biodore® bord rond 1 vaks palmblad -24cm

Biodore® bord rond 1 vaks palmblad -24cm

  • Merk:Biodore®
  • Model:1113020003
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 43,65

  • Incl. BTW € 52,82

Beschikbare opties:

Biodore® - Bord rond 1 vaks palmblad -24cm


Deze mooi gevormde bordjes van palmblad benadrukken de natuurlijke oorsprong van je verse gerechten. Leg het accent op natuurlijk genieten, proeven en beleven en gebruik ze als bordjes, bakjes of schaaltjes voor het presenteren van allerlei warme en koude gerechtjes. De bordjes zijn gemaakt van afgevallen palmbladeren en laten de structuur van het palmblad goed zien. Ze worden geproduceerd op kleinschalige locaties in ontwikkelingslanden waar men werkt volgens het fairtrade principe. Deze productiemethode geeft ieder bordje zijn eigen unieke kleur en uiterlijk. 
De veelzijdige bordjes zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Zo is er voor elk van jouw gerechten wel een geschikt palmblad bordje beschikbaar. Je kunt ze gemakkelijk meerdere keren gebruiken. Ideaal voor foodtruckfestivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten. Palmblad is een stevig, voedsel veilig materiaal met een duurzaam karakter dat ook in de oven kan worden gebruikt. De bordjes zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar in een industriële omgeving (herkenbaar aan het kiemplantlogo op de verpakking).


Natuurlijke grondstoffen


De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling. Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.


Product eigenschappen:

Verpakking: 4 x 25 = 100 per doos 
Pallet: 66 dozen op een pallet  (25% per doos)
Merk: Biodore®
Materiaal:  Palmblad
Kleur: Bruin
Inhoud: 22cm
Kwaliteit: Voedsel veilig

Biodore®, go natural

De disposables en verpakkingen van Biodore® zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Biodore® toont ons de natuur in al haar schoonheid en laat ons de veelzijdigheid van de natuur ervaren in al haar kracht en dynamiek. Door de unieke vormen, patronen en kleuren van de natuur raken we steeds opnieuw geïnspireerd.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren