Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Biodore® Bio hotcup - Retro Verde Karton en PLA - 300ml

Biodore® Bio hotcup - Retro Verde Karton en PLA - 300ml

Biodore® Bio hotcup - Retro Verde Karton en PLA - 300ml

  • Merk:Biodore®
  • Model:1113010004
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 4,67

  • Incl. BTW € 5,65

Beschikbare opties:

Bio Hotcup - Biodore® - Biologische koffiebeker - 300ml 

In deze warmtehoudende Bio hotcup blijft je overheerlijke koffie, thee, cappuccino of chocolademelk lekker lang warm. Het is optimaal genieten met deze biologische Hotcup drinkbeker. De Retro bio beker gemaakt van natuurlijke materialen is de huidige trend. Bio hotcup is gemaakt van stevig en veilig karton. De authentieke look past prima in een origineel concept.  Deze biologische beker draagt het kwaliteitskeurmerk voor voedselveiligheid en het milieu  keurmerk kiemplant. 

Veelzijdige koffiebeker

De hot cups zijn gemaakt van stevig, voedselveilig karton met aan de binnenzijde een PLA-coating. De beker is door de fabrikant FSC gecertificeerd en is volledig composteerbaar volgens de EN13432 normering. Juist, dit bekertje mag dus in de groene container! Je kunt deze biologische hotcup inzetten voor op de werkvloer of bij festivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten. Hij is verkrijgbaar in vier praktische formaten. 


Product eigenschappen:

Verpakking: 1.000 per doos  
Pallet: 15  x 1.000 (25% per doos)
Merk: Biodore®
Type: Koffiebeker
Materiaal:  Karton en PLA
Kleur: Bruin
Inhoud: 300ml
Dikte: 8
Kwaliteit: Voedselveilig


Biodore®, go natural

De disposables en verpakkingen van Biodore® zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Biodore® toont ons de natuur in al haar schoonheid en laat ons de veelzijdigheid van de natuur ervaren in al haar kracht en dynamiek. Door de unieke vormen, patronen en kleuren van de natuur raken we steeds opnieuw geïnspireerd.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren