Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Biodore® Bio hot cup - Retro Verde Karton en PLA - 180ml

Biodore® Bio hot cup - Retro Verde Karton en PLA - 180ml

Biodore® Bio hot cup - Retro Verde Karton en PLA - 180ml

  • Merk:Biodore®
  • Model:1113010001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 61,53

  • Incl. BTW € 74,45

Beschikbare opties:

Biodore® Bio hot cup - Retro Verde Karton en PLA - 180ml 

Met deze Biologische Hotcup drinkbeker is het optimaal genieten van een overheerlijke koffie of cappuccino. Onze Retro bio beker gemaakt van natuurlijke materialen is de huidige trend van bewust, natuurlijk ondernemen.  Bio- stevig en voedselveilig karton. De bio hotcup gemaakt van natuurlijke materialen speelt helemaal in op de huidige trend van bewust, natuurlijk en eenvoudig ondernemen MVO. Retro is hot! het heeft een authentieke look en past prima in een origineel concept.


Veelzijdige koffiebeker

De hot cups zijn gemaakt van stevig, voedselveilig karton met aan de binnenzijde een PLA-coating. De beker is door de fabrikant FSC gecertificeerd en is volledig composteerbaar volgens de EN13432 normering. Juist, dit bekertje mag dus in de groene container! Je kunt deze biologische hotcup inzetten voor op de werkvloer of bij festivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten. Hij is verkrijgbaar in vier praktische formaten. 

Product eigenschappen:

Verpakking: 2.500 per doos  
Pallet: 18 x 2.500 (25% per doos)
Merk: Biodore®
Type: Koffiebeker
Materiaal:  Karton en PLA
Kleur: Bruin
Inhoud: 180 ml
Dikte: 7.5
Kwaliteit: Voedselveiligheid


Biodore®, go natural

De disposables en verpakkingen van Biodore® zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Biodore® toont ons de natuur in al haar schoonheid en laat ons de veelzijdigheid van de natuur ervaren in al haar kracht en dynamiek. Door de unieke vormen, patronen en kleuren van de natuur raken we steeds opnieuw geïnspireerd.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren