Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Algenverwijderaar Unisept

Algenverwijderaar Unisept

Algenverwijderaar Unisept

  • Merk:Cleanstar
  • Model:1317010001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Inhoud: 5 liter
  • Basis prijs€ 10,25 per liter
  • € 50,89

  • Incl. BTW € 61,58

Algenverwijderaar 


Professioneel algen verwijderen doe je met Algenverwijderaar Unisept een concentraat voor het verwijderen van aangroei van mos, schimmels en alg soorten.
Algenverwijderaar Unisept is uitsluitend bestemd voor beroepsmatig gebruik, deze Algenverwijderaar is extra geconcentreerd en verwijderd de meest hardnekkige alg en mos soorten, op de meest moeilijke plaatsen. Algenverwijderaar Unisept is ondanks zijn verwijderingskracht 1 van de meest aanbevolen producten in de wet bestrijdingsmiddelen. Algenverwijderaar Unisept is een geconcentreerd algen dodend middel op basis van quaternaire- ammonium en didecyldimethylammonium-chloride. Algenverwijderaar Unisept is ook inzetbaar als desinfectans en/of bij waterbehandelingen. Je kunt deze Algenverwijderaar snel en eenvoudig aan brengen met een hogedrukspuit. Na het aanbrengen doet het product zijn werk en hoeft u niks meer te doen. Na enige dagen is het resultaat zichtbaar. Deze algenverwijderaar mag worden toegepast op water bestendige ondergronden.


Speciale Voordelen

✓ Multi Functioneel product inzetbaar voor: bestrijding van algen, schimmels, mos en aanslag, desinfectie van oppervlakte en waterbehandelingen.
✓ Werkt tot wel 10x sneller dan reguliere commerciële middelen
✓ Veilig bevonden door Bestrijdingsmiddelen Wet
✓ Laat geen sporen achter of schadelijke effecten
✓ Professioneel product, hoog geconcentreerd.
✓ Kan o.a. gebruikt worden in de hogedrukspuit.

Toepassingen

Unisept voor o.a. metselwerk/bestrating & water
1. Bestrijding van groene aanslag op o.a. metselwerk, hout, glas en ramen in de glasteelt:
Unisept wordt bij uitstek ingezet bij alg verwijdering op metsel-, straatstenen, raam- werk, dakpannen, bielsen, tuinhout etc. Voor het verwijderen van biologische aangroei zoals : Algen, Schimmels, Mossen. Toepassing steensoorten: Natuursteen, Kalkzandsteen, Stucwerk, Baksteen, Klinkers, Beton.


Productgegevens

Kleur: transparant
Substantie: vloeibaar
Verpakking: 5, 25 en 210 liter
Werkzame stof: quaternaire- ammonium -
didecyldimethylammonium-chloride
Verpakking: 5 en 10 liter
Wettelijk Toelatingsnummer:12258 N

Werkwijze en dosering
1. Bestrijding van groene aanslag op o.a. metselwerk, hout en in de glasteelt: Unisept wordt bij uitstek ingezet bij alg verwijdering op metsel-, straatstenen, raam- werk, dakpannen, bielsen, tuinhout etc.

Spuiten, gieten, borstelen of schrobben met een oplossing van 2,5 % Algenverwijderaar Unisept (250 ml op 10 liter water). Niet naspoelen
- Niet op planten of in vijvers spuiten of gieten.
- Pas het Unisept toe als u ca. 48 uur droog weer verwacht!
Ter verwijdering van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen dient u tevens een dosering van 2,5% aan te houden.
Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil, enz. verwijderen door met een harde straal af te spuiten resp. af te schrobben.
Deze reinigende nabehandeling behoeft niet noodzakelijk op korte termijn te gebeuren, omdat dit middel geen schadelijke nawerking en dampwerking bezit. Om deze redenen kunnen behandelingen ook nog tot kort voor het planten worden uitgevoerd.

2. Ter voorkoming van groene aanslag op o.a. metselwerk, hout en in de glasteelt: Ter voorkoming van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen.
a. Op schone ramen en diverse oppervlakken spuiten met een oplossing van 2,5 % van dit middel (2500 ml op 100 liter water).
In verband met de afwezigheid van schadelijke nawerking van dit middel en het geringe residu, behoeft en mag niet worden na gespoten. Door deze wijze van toepassen wordt het ontstaan van groene aanslag voor vele maanden tegengegaan.
b. Indien ramen (o.a. platglas) met de hand worden schoongemaakt (afschrobben) kan met een oplossing van 1,5 % (150 ml per 10 liter water) worden behandeld.

Algemeen
Inhoud 5 liter

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren