Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Santral Afvalbak RVS - open bovenkant

Santral Afvalbak RVS - open bovenkant

Santral Afvalbak RVS - open bovenkant

  • Model:150101001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 168,83

  • Incl. BTW € 204,28

Beschikbare opties:

Prullenbakken - Pedaalemmers - Grote Afvalbakken
Santral Afvalbak hoogwaardig roestvrij staal met anti-vingerafdruk-coating en open bovenkant. Afvalbak Santral heeft een robuust uiterlijk en duurzame constructie.
Roestvrij staal is hygiënisch en ziet er mooi. De nieuwe standaard toegepaste vingerafdruk-werende coating vermindert zichtbare vingerafdrukken effectief en ondersteunt een vlotte reiniging. Schuine, gladde oppervlakken voorkomen dat er voorwerpen op de behuizing worden neergelegd. Lelijke brandvlekken en onnodige verontreinigingen behoren hiermee tot het verleden.
Deze prullenbak is ook uitermate geschikt voor een buiten omgeving. Santral Afvalbak is namelijk voorzien van een zinvolle constructie om de duurzaamheid te kunnen waarborgen en schade door vandalisme tegen te gaan.
De behuizing met seriematige 4-punts-ophanging bestaat helemaal uit hoogwaardig, robuust roestvrij staal. De drukkracht bij de bediening van de dispenser werkt op de wand en niet op de bevestiging van de behuizing. Een vandalismebestendig slot beschermt voor diefstal en manipulerende handelingen en is gemakkelijk te reinigen.
Materiaal
Producten worden vervaardigd van hoogwaardig kwaliteits-rvs
Afmeting
22 liter: B 271 x H 475 x D 176 mm
50 liter: B 373 x H 576 x Inhoud
22 liter of 50 liter
Fabrieksgarantie
5 jaar

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren